PLUSKLAS

Lekker slim bezig: de plusklas

Plusklas:
Door mijn passie voor (meer)begaafde kinderen heb ik al bijna 25 jaar ervaring. Zowel in het geven van begeleiding als in lesvorm. Wilt u uw kind aanmelden voor mijn plusklas dan gaan we in een kennismakingsgesprek kijken wat u verwacht, hoopt en nodig heeft en of dat aansluit bij mijn kennis en vaardigheden. Maar u en ik kijken samen vooral naar of het "klikt" want dan is er het meest te bereiken. Mocht e.e.a. niet op elkaar aansluiten dan zal u graag doorverwijzen naar een deskundige uit mijn netwerk. En krijgt u uw geld van het kennismakingsgesprek retour.

Na het kennismakingsgesprek gaan we een afspraak maken om het plan te bespreken over individuele leerdoelen en wensen.
En dan: aan het werk :) Dit kan zowel 1 op 1 als in kleine groepen.
Kosten van de plusklas:
Kennismakingsgesprek 1.5 uur: 50 euro
1e afspraak + plan: 35 euro
Plusklas: 1.5 uur per keer 35 euro per kind
In overleg is veel mogelijk b.v. op afbetaling of een  gereduceerd / lager tarief wanneer u een uitkering of andere bijzondere omstandigheden heeft.

Plusklas op school:
Graag ga ik met u en eventueel uw team in overleg over wat u wensen zijn en of dat aansluit bij mijn kennis en vaardigheden.
Mocht dat matchen dan kan ik b.v. 1.5 uur of 1 dag(deel) per week een plusklas voor u verzorgen. Ik ben gespecialiseerd in thematisch onderwijs en werk graag zeer individueel. Aansluiten op de leerbehoefte van het kind in zijn eigen proces en unieke eigenheid is mijn passie.
Materialen, (reis)kosten + uurtarief zijn in overleg overeen te komen.


Kortom: er is van alles mogelijk!
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op en wie weet zien we elkaar snel.

Met vriendelijke groet, Guusje

In overleg

In overleg is veel mogelijk qua invulling en uitvoering van de plusklas. Ook omtrent betalingen zijn afspraken te maken b.v. op afbetaling of een  gereduceerd / lager tarief wanneer u een uitkering of andere bijzondere omstandigheden heeft.
Neem gerust contact met mij op om e.e.a. te bespreken :)
Share by: